Lukk
  • Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn
Januarsalget er i gang!

Best i Test Multigym 2021 / 2020

En multigym er et klassisk treningsapparat som er både plasseffektiv og multifunksjonell fordi den kombinerer flere styrkeøvelser på en og samme maskin. Slik kan du spare plass ved å kjøpe én maskin.

Stadig fler velger å kjøpe treningsapparater til hjemmet fordi det sparer tid, og ikke minst penger. Du er kanskje en av de mange som ønsker friheten til å frigjøre timeplanen litt ved å trene akkurat når det passer deg? Det finnes mange forskjellige apparater å velge mellom, og blant disse er multigymmen et populært valg. Det finnes flere grunner til dette, blant annet at den gir deg større sikkerhet når du trener alene enn for eksempel ved benkpress.

Abilica Abilica FlexTower
Multigym - God
3 490 kr
4 500 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Finnlo Finnlo Bio Force
Multigym - Bedre
11 345 kr
12 987 kr
Kampanje
Ekspertens favoritt
Abilica Abilica MultiPower
Multigym - Best
32 000 kr

Velg en best i test multigym

Her på training365.no finner du de beste multigymmene i forskjellige prisklasser. Likevel, er det viktig at du tenker godt gjennom hvilke krav du har til apparatet før du velger et. Det er tross alt en stor investering og for å finne det beste alternativet for deg, kan det være lurt å lage en sjekkliste over hva du ser etter i en multigym. Her har du en kort sjekkliste som kan hjelpe deg hvis du trenger et sted å begynne:

  • Hvor mange brukere?
  • Hva slags motstand har multigymmen, og hvor tungt er evt. vektmagasinet?
  • Maks. personvekt?
  • Hvor mange øvelser har maskinen?

I tillegg til listen over, er det bare å legge til egne spørsmål og krav du eventuelt har. Når du vet hva du ser etter i en maskin, er det lettere å finne den rette! Vi har samlet ekspertenes best i test-anbefalinger, slik at det skal gi deg en ekstra trygghet om at du har gjort en god investering ved å kjøpe den beste multigymmen for deg.

Med en best i test multigym fra training 365.no får du friheten du trenger til å trene når du trenger det, i ditt eget tempo, når det passer deg.

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365s personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen