• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%

Best i Test Multigym 2021 / 2020

En multigym er et klassisk treningsapparat som er både plasseffektiv og multifunksjonell fordi den kombinerer flere styrkeøvelser på en og samme maskin. Slik kan du spare plass ved å kjøpe én maskin.

Stadig fler velger å kjøpe treningsapparater til hjemmet fordi det sparer tid, og ikke minst penger. Du er kanskje en av de mange som ønsker friheten til å frigjøre timeplanen litt ved å trene akkurat når det passer deg? Det finnes mange forskjellige apparater å velge mellom, og blant disse er multigymmen et populært valg. Det finnes flere grunner til dette, blant annet at den gir deg større sikkerhet når du trener alene enn for eksempel ved benkpress.

-12%
testvinnareImage
Finnlo Bio Force
11 999 kr
13 599 kr
Delbetal fra 444 kr/mnd
Kampanje
Kort leveringstid
Ekspertens favoritt
Abilica MultiPower
37 999 kr
Kort leveringstid

Velg en best i test multigym

Her på training365.no finner du de beste multigymmene i forskjellige prisklasser. Likevel, er det viktig at du tenker godt gjennom hvilke krav du har til apparatet før du velger et. Det er tross alt en stor investering og for å finne det beste alternativet for deg, kan det være lurt å lage en sjekkliste over hva du ser etter i en multigym. Her har du en kort sjekkliste som kan hjelpe deg hvis du trenger et sted å begynne:

  • Hvor mange brukere?
  • Hva slags motstand har multigymmen, og hvor tungt er evt. vektmagasinet?
  • Maks. personvekt?
  • Hvor mange øvelser har maskinen?

I tillegg til listen over, er det bare å legge til egne spørsmål og krav du eventuelt har. Når du vet hva du ser etter i en maskin, er det lettere å finne den rette! Vi har samlet ekspertenes best i test-anbefalinger, slik at det skal gi deg en ekstra trygghet om at du har gjort en god investering ved å kjøpe den beste multigymmen for deg.

Med en best i test multigym fra training 365.no får du friheten du trenger til å trene når du trenger det, i ditt eget tempo, når det passer deg.

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen