Lukk

Best i Test Romaskin 2018

Hos oss på training365.no kan du kjøpe årets best i test romaskiner. Med en av disse romaskinene i hjemmet, har du alt du trenger for en «full-body workout»!

Det kan være vanskelig å få tid til å dra på treningssenter i en hektisk hverdag. Mange velger i stedet å kjøpe treningsapparater til hjemmebruk, siden det sparer deg både for unødvendig tid og energi. Dessuten, får du 100% kontroll over når du skal trene siden du ikke trenger å bekymre deg for åpningstidene til et treningssenter! Romaskinen er en av de mest populære treningsmaskinene fordi de hjelper deg med å trene hele kroppen på én gang.

Fordeler med romaskinen:

  • Allsidig treningsmaskin
  • Skånsom mot ledd
  • Hjelper til effektiv kaloriforbrenning
Master R610 Black
Romaskin - God
3 990 kr (4 000 kr)
Master R6030
-11%
Romaskin - Bedre
7 990 kr (9 000 kr)
Master R6040 Black
-14%
EKSPERTENS FAVORITT
Romaskin - Best
8 990 kr (10 500 kr)
Master R6050 Black
-22%
Romaskin - Best
10 190 kr (13 000 kr)
Concept 2 Modell D PM5
-15%
Romaskin - Best
11 490 kr (13 490 kr)

Romaskiner gjør at du trener hele kroppen uten at du utsetter ledd og muskler for unødvendig belastning. En romaskin er utmerket for både kondisjons- og utholdenhetstrening nettopp på grunn av dens unike måte å aktivere hele kroppen. Ved korrekt bruk, hjelper den deg med å styrke overkroppen og kjernemuskulaturen, samtidig som at den hjelper deg med å forbrenne kalorier effektivt. En av hovedårsakene til at romaskinen er så populær, er kanskje at den er litt som poteten; den passer til alt og alle!

Tenk på dette når du skal kjøpe romaskin:

  • Hva er maksvekten på romaskinen?
  • Hvilken type motstand har romaskinen?
  • Hvilke funksjoner og treningsprogram har romaskinen?
  • Er modellen enkel å felle sammen?

Vi har romaskiner med et variert utvalg av treningsprogram og maksvekter. Samtidig finner du bl.a. sammenleggbare romaskin-modeller for deg som trenger å være arealeffektiv i hjemmet, og romaskiner med magnetisk motstand for deg som trenger en mer stillegående maskin. Underlagsmatter for å beskytte gulvet får du selvsagt også kjøpt hos oss.

Kjøp romaskin best i test hos oss på training365.no, og velg den beste romaskinen som passer for deg og ditt hjem!