Lukk

Best i Test Romaskin 2018

Hos oss på training365.no kan du kjøpe årets best i test romaskiner. Med en av disse romaskinene i hjemmet, har du alt du trenger for en «full-body workout»!

Det kan være vanskelig å få tid til å dra på treningssenter i en hektisk hverdag. Mange velger i stedet å kjøpe treningsapparater til hjemmebruk, siden det sparer deg både for unødvendig tid og energi. Dessuten, får du 100% kontroll over når du skal trene siden du ikke trenger å bekymre deg for åpningstidene til et treningssenter! Romaskinen er en av de mest populære treningsmaskinene fordi de hjelper deg med å trene hele kroppen på én gang.

Fordeler med romaskinen:

  • Allsidig treningsmaskin
  • Skånsom mot ledd
  • Hjelper til effektiv kaloriforbrenning
Master R610 Black
Romaskin - God
3 990 kr
Master R6030
Romaskin - Bedre
8 490 kr
Master R6040 Black
EKSPERTENS FAVORITT
Romaskin - Best
9 990 kr
Master R6050 Black
Romaskin - Best
11 215 kr
Concept 2 Modell D PM5
Romaskin - Best
13 490 kr

Romaskiner gjør at du trener hele kroppen uten at du utsetter ledd og muskler for unødvendig belastning. En romaskin er utmerket for både kondisjons- og utholdenhetstrening nettopp på grunn av dens unike måte å aktivere hele kroppen. Ved korrekt bruk, hjelper den deg med å styrke overkroppen og kjernemuskulaturen, samtidig som at den hjelper deg med å forbrenne kalorier effektivt. En av hovedårsakene til at romaskinen er så populær, er kanskje at den er litt som poteten; den passer til alt og alle!

Tenk på dette når du skal kjøpe romaskin:

  • Hva er maksvekten på romaskinen?
  • Hvilken type motstand har romaskinen?
  • Hvilke funksjoner og treningsprogram har romaskinen?
  • Er modellen enkel å felle sammen?

Vi har romaskiner med et variert utvalg av treningsprogram og maksvekter. Samtidig finner du bl.a. sammenleggbare romaskin-modeller for deg som trenger å være arealeffektiv i hjemmet, og romaskiner med magnetisk motstand for deg som trenger en mer stillegående maskin. Underlagsmatter for å beskytte gulvet får du selvsagt også kjøpt hos oss.

Kjøp romaskin best i test hos oss på training365.no, og velg den beste romaskinen som passer for deg og ditt hjem!