• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Kondisjon  Treningsapparater  Crosstrainer  Finnlo Ellypsis E3000

Finnlo Ellypsis E3000

Finnlo
-10%
Finnlo Ellypsis E3000
Beskrivelse

Beskrivelse

Den premium elliptiske treneren har en skrittlengde på 50 cm og en pedalhøyde på 47 cm med varierte, motiverende treningsprogrammer. En kardio treningsmaskin som kombinerer dynamisk og leddskånende kardiovaskulær trening med kroppstoning.

Ellipsemaskinens svinghjul sitter på den fremste enden av treningsmaskinen, noe som garaterer ekspansive og samtidig utpreget flate skrittbevegelser med en skrittlengde på 50 cm, som minner om en effektiv vinterøkt på langrennsski. Dette beskytter spesielt kne- og hofteledd, aktiviserer ca. 80 prosent av kroppens muskler og sørger for at man kommer svært nær en naturlig løpsbevegelse.

Svingmassen på 16 kg og presisjonskulelagrene gir behagelig rotasjon. Under treningsøkten kan den innebygde viften gi deg behagelig avkjølende vind i ansiktet hvis du ønsker det. Ventilasjonsklaffen er individuelt justerbar. Du kan legge MP3-spilleren, fjernkontrollen og lignende i oppbevaringslommen og vannflasken kan plasseres i holderen på maskinen. Med 15 justerbare intensitetsnivåer på ellipsemaskinen kan alle tilpasse treningen etter eget individuelt kondisjonsnivå.

Ellipsemaskinens hjerte er likevel ELLYPSIS E3000 FINNLOs treningsdato med Blue Backlight-skjerm og moderne design. Treningsinformasjon som tid, distanse, puls, hastighet og kaloriforbruk vises oversiktlig på skjermen. Treningsintensiteten kan justeres manuelt i 15 ulike belastningstrinn. Det finnes fem ulike program med separate belastningsprofiler og to pulsstyrte treningsprogram. Pulsen kan måles og kontrolleres med håndsensorene eller med brystbånd, som finnes som tilvalg. Dessuten har man designet en holder for iPad/iPoden din. Slik blir treningsøkten enda mer variert og tiden flyr av gårde. Takket være USB-porten kan du dessuten lade nettbrettet eller smarttelefonen mens du trener.

To Heart-Rate-Control-program (HRC) bidrar til effektiv kardiotrening. Den øvre og nedre pulsgrensen kan stilles inn individuelt avhengig av treningsnivå, slik at du ikke overbelaster deg eller trener ineffektivt. ELLYPSIS E3000 justerer automatisk motstanden når du har nådd øvre grense for pulsen din. Hjertefrekvensen er ikke uvesentlig for treningen og dine individuelle mål. Trening med cirka 60 prosent av makspuls brenner først og fremst fett. Den som gir ut på høyere verdier brenner kalorier og forbedrer utholdigheten, men bruker hovedsakelig fra karbohydratlageret sitt.

Etter treningsøkten viser dataen gjennomsnittverdien for den avsluttede treningsøkten. Da kan du se akkurat hvor lenge du har trent, hvor mange kalorier du har brent og hvilken verdi gjennomsnittspulsen lå på.

Resultatet du oppnår etter kontinuerlig kardiotrening på ellipsemaskinen er ikke bare synlig merkbart, men også objektiv målbart takket være den nøyaktige dokumentasjonen.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3216
EAN-kode4005251321603
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattNei
PulsJa
Antall programmer5 st
Mål & Vekt
Lengde165 cm
Bredde55 cm
Høyde158 cm
Vekt70 kg
Poljinkorkeus47 cm
Høyde (gulv-løpeflate)47 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Skrittlengde50 cm
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
DrivningFrontdrevne
Svinghjulsvekt16 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen